Pingst Lindesberg

Nyheter

Sommarbreak med ungdomarna

I veckan som gick blev det en handfull av oss som möttes för att spela lite. Det blev klassiskt kökshäng och bibelsnack. Be för ungdomarna i Lindesberg att de ska få chansen att lära känna Jesus för den Han är. Nu pausar vi lite till allt drar igång i höst igen, så får vi se vilken form den lilla gruppen kommer ta. Peace!

Vill du vara med och hjälpa våra vänner i Ukraina?

För er som var på församlingsmötet den 18 juni hörde ni talas om att vi fått inbjudan om att vara med och göra en ny rond av insats för att skicka hjälp till Ukraina genom församlingen i Grönbo.

Situation i Ukraina är värre än någonsin, man är i desperat behov av hjälp. Serjiy och Katja samarbetar med Tjörns hjälp till Ukraina som tidigare kört 6 transporter till landet. Katja ser till att hjälpen kommer dit den ska. Vi kan alltså här hemma samla in produkter som ska köras ner till Tjörn, där en lastbil från Ukraina ska köra ner vidare till Lutsk där Katja och We-plus tar hand om det.

I nuläget får vi samla på våra saker hemma och så återkommer vi om plats och dag när man kan lämna in förnödenheterna vi vill skicka med. Vad man rekommenderar att skicka med är följande:

Kläder – lägg mans, dam och barnkläder var för sig.

Filtar

Hygienartiklar, samt dambindor och blöjor.

Torrvaror, t.ex – Mjöl, salt, socker, ris, pasta, kex, havregryn, pulversoppa, te.

Tändstickor och batterier.

Lägg kläder och filtar i säckar och de andra varorna i kartonger. Vill man, kan man även skicka pengar. Skicka dem då till vår egen församling, märk betalningen med ”Ukraina”. Så skickar vi pengarna vidare.

Vi får vara med och fortsatt be för ett slut på kriget och för rättvisa för det Ukrainska folket.

För mer information kontakta Sven-Göran Holm i Grönbo, på 070 822 5483.

Gud välsigne er! Önskar Sven-Göran Holm

Gemenskapsandakter på Loppholmarna varje söndag 17.00 fr.o.m. 25 juni t.o.m. 6 augusti.

I sommar har vi enkla andakter med betoning på gemenskap istället för ordinära gudstjänster. Varmt välkommen till dessa, varje söndag 17.00 på Loppholmarna. De arrangeras i samarbete med Kristinakyrkan men vid regn kommer vi att mötas i pingstkyrkan. Betoningen ligger på gemenskap, så glöm inte att ta med fika och en stol att sitta på när vi möts utomhus. Vid frågor kontakta Gunnar Lindgren på: 070 519 3677.