Pingst Lindesberg

Ekumenisk bönevecka online 18-24 januari 2021

Vecka 3 brukar vara kyrkornas bönevecka. De föregående åren har vi då samlats varsin dag under veckan i våra kyrkor för andakt och bön. Detta år kan vi inte samlas fysiskt, men tack vare tekniken kan vi i alla fall göra ett försök att samlas elektroniskt. Video andakter läggs upp på vår hemsida här och de kommer att visas från kl 8:00 på morgonen måndag, onsdag och fredag. Det är bara att gå in på vår hemsida och titta på högra spalten där det finns länkar till våra predikningar och andakter. Klicka på länken till andakten så ska en video dyka upp på sidan. Men dessa videor kommer inte bli synliga på hemsidan förrän dagen då det är aktuellt. Så du hittar dem inte före ex vis måndag d 18 januari kl. 08:00 osv.

Årets tema är: Bli kvar i min kärlek

Share Button