Pingst Lindesberg

Nyheter

Volontärer till second hand butiken i Lindesberg

Vi söker fler volontärer till vår secondhand butik, Erikshjälpen. Det gäller framför allt att vara i butik på lördagar från september. Är du intresserad att hjälpa oss hjälpa andra och genom dina insatser skapa en fungerande butik vars intäkter går till behövande i riktade insatser utöver världen? Hör av dig till oss. Se kontaktuppgifter här på församlingens hemsida.

I samarbete med Kristinakyrkan och Erikshjälpen

Tillgång till arkiv för predikan

Vi får med tacksamhet gå in i midsommarfirandet. Vi får tacka för Guds skapelse. Det skapade lovsjunger Gud genom sin skönhet och grönska. Liv och glädje förkunnas genom blommor, vatten, himmel, sol och regn.

Nu finns det möjlighet att lyssna på predikningar ända från 2010. De ligger under fliken predikan och kallas helt enkelt för Arkiv. Botanisera gärna där och se om du kan hitta något intressant under midsommarhelgen. Själv hittade jag en intressant predikan eller föreläsning om Jesus som rabbin av Göran Lennartsson.

Med önskan om en fridfull och glädjerik midsommar trots pandemi restriktioner. Gud välsigne dig.

Pastorn

5 juli kl. 11 Friluftsgudsjtänst hos Lundin

Välkommen på friluftsgudsjänst hos familjen Lundin i Bor Söndagen d 5 juli Kl. 11. Vi samlas och har möte i friska luften och hoppas på fint väder. Sam vanligt gäller ju myndigheternas riktlinjer tills vidare med max 50 personer som får samlas. Vi tar hänsyn till varandra och håller distans och är även rädda om oss själva.