Pingst Lindesberg

Nyheter

Upprop för bönedag söndag d 22 november

Ett trettiotal ledare från de olika samfunden och kyrkofamiljerna har gått samman i ett upprop till bön för vårt land och situationen kring Coronapandemin. Låt det bli en dag av förbön för de som drabbats, de som sörjer, de som jobbar inom vården, att ett vaccin snart kan börja produceras och att fler ska få lära känna Jesus Kristus som sin personlige frälsare. Här finns en videosekvens från oss om detta också.

Julkassar 2020

Även detta år kommer Pingstförsamlingen i Lindesberg arrangera utdelning av Julkassar till behövande tillsammans med olika företag och församlingar i kommunen. Utdelande sker enligt planerna lördagen d 19 december. Detaljer om klockslag för avhämtning anpassad för Corona-situationen kommer senare.

Fördelningen av kassarna kommer att ske med hjälp av Socialtjänsten i Lindesberg som har en bra överblick över de största behoven.

Vill du vara med och stötta församlingens kassar, 25 stycken, kan du antingen Swisha in eller betala till vårt bankkonto. Hel kasse 500 kr. och halv kasse 250 kr. Ange ”Julkasse” på din inbetalning.

  • Bankgiro: 5523-5006
  • Swish: 123 187 0229

Torsdagsbönen startar den 15 okt kl. 19

Då provar vi att få igång torsdagsbönen igen den 15 oktober kl. 19.00 Vi försöker hålla lämpligt avstånd och undvika även spontana pratstunder i grupp inne i kyrkan. Det går bra att göra utanför. Samlingarna blir till en början i källaren. Välkommen!